yangın kapısı Aptallar için

Wiki Article

Yangın bapları, yangına dayanıklı özelliklere malik olarak tasarlanmıştır ve yangın esnasında yangının vesair bölgelere yayılmasını önleyerek, insanların emniyetli bir şekilde binayı bırakma etmelerini sağlamlar.

Kanatlar içre makul yerlerde aksesuar ve hidrolik kapatıcı montajı sinein hamil plakaları mevcuttur.

Gelelim sık sık önlaşılan yangın baplarında yangın dayanım süresinin başlangıcında yan düzlük, E ve I bazısı hin alay malay EI yangın dayanım klası terimlerinin kısaltmalarıdır.

Kapı ve kilit güvenlik sistemleri konusunda kompetan olan Kale’nin, Kermen yangın kapısı ürünü ile yaşam alanlarınızda huzurla çağ geçirebilmenizi sağlıyor. Üstün teknolojik özellikleri sebebiyle Kale yangın kapıları yangının yayılmasını önlemek üzere dizayn edilmiştir. Üç contalı olan yangın bapsı, akredite edilmiş laboratuvarlarda test edilip onaylandıktan sonrasında satıa sunulmaktadır. Dışarıda dü türap contası ve mideeride bir ısı contası olan Kale yangın kapkaloriın ısı genleşme yararsızlukları 5mm’dir. Ayarlanabilir kasaya mevla olan kapıların kollarının seçimini siz yapabilirsiniz.

Z tipi yangın merdivenlerinin çizimi konstrüksiyonlırken yangın merdiveninin bulunmuş olduğu duvarda 3 metre boyutunda bir engel mesafesi yahut yangına karşı korumasız bir kapı bulunmaması gerekmektedir.

Fakat bu mevzuda ilgili yönetmelikler ve domestik otoritelerin belirlediği kurallar da dikkate allıkınmalıdır. Her çatı sinein yangın riziko analizi mimarilmalı ve yangın merdiveni ihtiyacı buna nazaran belirlenmelidir.

Binada kâin kişilerin ısı ve dumandan etkilenmeden hariçya yahut yangın merdivenlerine ulaşmasını Yangın Merdiveni Kapısı sağlayan Yangın Kapısı modelleri kendi içinde tenha kanatlı, çift kanatlı ve panik barlı Yangın Bapları olarak sınıflandırılmaktadır.

Yangın bapsı ve acil çıkış kapısı dâhilin kapı onarma servisi ve kapı değmeseletirme hizmetlerinde muteber bir firmadır. Hakkımızda daha fazla veri görmek ciğerin istediğiniz vakit bizi arayabilirsiniz.

Baplarda kullanılan yaylı menteşeler yangın baplarının devamlı kapalı kalmasını katkısızlar.

Çift kanatlı yangın kapısı da binadaki bütün insanoğluın en hızlı ve katkısızlıklı şekilde binadan ayrılmalarını tesri etmek gayesiyle üretilmekte, monte edilmekte ve kullanılmaktadır.

Kapı boyutu: Yangın kapkaloriın boyutu, kapının kullanılacağı yere gereğince değkonuebilir. Kapı boyutu, yangın kapkaloriın yangın direncini etkileyebilir.

Bundan dolayı yangın merdivenlerinin sadece her yerde, özellikle de yetişkin binalarda olması kişilerin birey kaybı evetşamadan felaketlerden uzaklaşmasına da katkı esenlamaktadır. Buna bakarak yangın merdiveni yönetmeliği kapsamınca yangın merdiveni şartları da yeniden oluşturularak çoğu yerde yangın merdiveni zorunluluğu da getirilmiştir.

Bu yüzden size tavsiyemiz meydanında mahir ve sükselı kapı üreticileri ile çdüzenışmanızdır. Eğer yangına dayanıklı kapı alacak iseniz yangına dayanıklı kapı sertifikasına mevla olup olmadığını öğreniniz. Bu sayede bapların mukteza testleri geyonga geçmediğini öğrenmiş olacaksınız.

Fiyatlar güncel döviz kuruna rabıtlı olarak bileğemekmektedir. En nitelikli yangına dayanıklı ilenmeşap kapı modellerini en orantılı fiyata satın bürümek istiyorsanız bizimle iletişime geçiniz.

Report this wiki page